Marketingul pentru cabinetele veterinare - curs 1 - taxa membru asociat
search
 • Marketingul pentru cabinetele veterinare - curs 1 - taxa membru asociat

Marketingul pentru cabinetele veterinare - curs 1 - taxa membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Acest curs este o introducere in marketingul serviciilor veterinare. Informatiile prezentate in curs sunt o sinteza din marketingul serviciilor. Nu sunt o adaptare la medicina veterinara. Sunt realizate dupa ani de studii și analize asupra pietei veterinare, dupa realizarea și aplicarea unor programe specifice. Astfel concluziile adunate de-a lungul timplui sunt sintetizate in acest curs de baza. Parcurgerea acestui curs nu va va transforma intr-un expert de marketing care de a doua zi va dubla profiturile cabinetului. In schimb veti obtine informatii pretioase pentru a intelege cum trebuie sa actionati pentru a schimba ceva in viata afacerii dvs. Incerc sa convertesc marketingul intr-un limbaj cunoscut de medicii veterinari. Cu exemple si studii de caz specifice cabinetelor veterinare, cu exemplificari din experienta proprie. Astfel veti dobandi limbajul si informatiile necesare daca doriti sa continuati studiul marketingului si cautati solutii pentru cresterea profitului in cabinetul dvs. Este un inceput. Vom continua prin dezvoltarea de cursuri de marketing si aplicatii practice care sa va ajute in mod direct afacerea. Dar sa incepem cu inceputul. Acesta este primul pas in descifrarea afacerii dumneavoastra din perspectiva stiintifica.

Pentru a va imagina ce scriu în acest curs va propun un mic exercițiu. Ce înțelegeți dumneavoastră prin valoarea unui serviciu veterinar? Încercați sa răspundeți la acesta întrebare luând o foaie de hârtie și scriind o fraza. Nu pierdeți decât 5 minute împreună cu mine acum. Deci luați o foaie de hârtie și scrieți direct răspunsul Dvs cât mai simplu la întrebarea: „Care este valoarea celui mai important serviciului medical veterinar oferit de mine?" După modelul : "cel mai important serviciu medical veterinar oferit în cabinetul meu este...... 

Acum, după ce ati scris, sa analizam răspunsul prin cei patru factori esențiali ai valorii:

 1. Ceea ce ati scris poate fi considerat de UTILITATE, satisface o nevoie, o trebuinta a cuiva? Puteti sa scrieti pe aceasi foaie dovada exacta a acestei „utilitati“. Nu cum o vedeti dvs ci cum o percepe clientul?
 2. Ceea ce ati scris poate fi inclus intr-o zona de RARITATE? Este ușor de găsit ceea ce oferiți Dvs ? Este facil pentru clienți sa aleagă și de la alții ceea ce oferiți? Puteti sa scrieti cu o mica dovada care este nivelul de raritate?
 3. Ceea ce oferiți este DORIT? acel serviciu provoacă o anumită satisfacție clientului după ce îl primește. Gândiți-vă ca va duceți la coafor și ii prezentați frizerului o anumită coafura. El o face identic ca cea din imagine și constatați ca va prinde extraordinar de bine. Deci ati dorit ceva și ati primit ce ati dorit. Clienții dvs primesc ce și-au dorit? Sunteți convins ca asta și-au dorit? Aveți vreo dovada?
 4. Ceea ce ati scris poate FI PLATIT. Clienții au PUTEREA DE CUMPARARE de a achita în numerar ceea ce ati scris Dvs în răspuns? Dacă da aveți un argument real cum ar fi incazarile zilnice privind acel „ceva“? Va mulțumesc acele încasări? Sunt suficiente și profitabile? 

Acesta este marketingul despre care am scris în acest curs. Sa începem cu inceputul pentru a clarifica la ce este bun marketingul pentru un cabinet veterinar. 

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

 • # simplu;
 • # rapid;
 • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
 • # confirmarea platii se face instantaneu;
 • # se elibereaza factura fiscala imediat;
 • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
 • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

cmm30
9989 Produse