Management veterinar - costurile de personal
search
 • Management veterinar - costurile de personal

Management veterinar - costurile de personal - taxa membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Rezultate asteptate

In urma parcurgerii acestui curs ne asteptam ca dvs sa va dezvoltati urmatoarele abilitati:

 • sa evaluati corect modul in care realizati proiectele de dezvoltare a echipei cabinetului.
 • sa evaluati unele optiuni privind conceperea si implementarea unor politici salariale.
 • sa reevaluati locul si rolul colaboratorilor medici veterinari in echipa cabinetului.
 • sa evaluati practic locul si rolul fiecarui membru al echipei non-medicale in politica salariala, politica de peronal si avantajele reflectate in profiturile cabinetului.

Scurta prezentare


 

Un cabinet medical veterinar, in Romania, in marea majoritate a cazurilor, este o afacere de familie unde, cateodata mai exista si unul sau doi angajati suplimentar. In cazul animalelor de renta situatia este mai simpla, fiind de obicei medicul si unul sau doi tehnicieni. Aparent, politica de personal, sau resursele umane sunt o componenta neglijata sau abordata doar cand apar probleme de genul: “de ieri nu mai vine la serviciu” sau „nu mai raspunde la telefon”. Mai sunt si probleme generate de „vreau sa ma duc in concediu, oare pe cine las la cabinet” sau „of, sunt racit de doua zile si nu are cine sa fie la cabinet”. Sunt foarte putine cabinete medicale veterinare unde exista o politica de personal, cabinete care functioneaza indiferent daca un medic este in concediu medical sau de odihna sau daca patronul a venit sau nu la serviciu. Surprinzator acest tip de cabinete sunt afaceri de succes in domeniul veterinar. Un succes atat din punct de vedere financiar, cat si al satisfactiei muncii. De ce? Vom incerca sa gasim o parte din raspunsuri in acest curs care abordeaza costurile de personal in cabinetul medical veterinar.

In primul rand, este necesar sa stablim, asa cum am prezentat-o in cursurile anterioare calitatea medicului veterinar proprietar de cabinet fata de afacere si fata de personal. Aceasta pentru a intelege mai bine unde ne pozitionam in economia afacerii pentru a sti care este rolul nostru ca manager, rolul nostru ca medic si rolul nostru ca administrator. Apoi vom aborda ce presupune existenta angajatilor in cabinet, rolul lor, atributiile si costurile generate de aceste elemente. Iar in final, vom incerca sa gasim cateva solutii legate de administrarea personalului vis a vis de costuri. 

Avand in vedere ca, in Romania, legislatia muncii evolueaza saptamanal, si ce era ieri nu se mai aplica astazi va fi complicat sa actualizam cursul din punct de vedere al calculelor fiscale sau a aspectelor legale. Dar vom incerca o abordare generala, luand in calcul legislatia anului 2020.

Cursul este conceput pentru medicii veterinari, administratori care doresc sa isi extinda afacerea veterinara prin angajarea personalului de specialitate si nu sunt inca convinsi daca este bine sau rau sa se dezvolte. Astfel vom incerca sa creionam si un posibil buget pentru cabinetul medical veterinar respectiv costurile cu personalul si sa analizam „daca sa angajam sau nu?”.

Proceduri disponibile

Pentru a avea acces la unele exemple demonstrative este necesar sa parcurgeti acest curs si sa accesati linkul de mai jos pentru a intra pe forumul de discutii unde va fi necesar sa ne povestiti despre experienta dumneavoastra, modul de abordare a politicilor de personal. In timpul discutiilor veti primi exemple de fise si proceduri pentru cabinet

Discutii & Analize

Pentru forum, discutii si analize accesati Comunitatea Veterinarul la urmatorul link:

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

 • # simplu;
 • # rapid;
 • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
 • # confirmarea platii se face instantaneu;
 • # se elibereaza factura fiscala imediat;
 • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
 • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

CM cost personal
7994 Produse