Managementul veterinar pentru Start Up - taxa membru asociat
search
  • Managementul veterinar pentru Start Up - taxa membru asociat

Managementul veterinar pentru Start Up - taxa membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Prezentul curs de management este pentru medicii veterinari care doresc sa isi deschida propria afacere. Este un curs practic care urmeaza pas cu pas unele activitatile necesare si utile din perspectiva viitorului manager. Conform dictionarului, managerul este persoana care conduce iar managementul este tehnica de a conduce. Chiar daca, cabinetul este constituit dintr-o singura persoana, medicul veterinar, marea majoritate a activitatilor care presupun intr-o forma sau alta manipularea sumelor de bani, organizarea administrativa si constructiva a cabinetului, constituie apanajul managementului. Desigur ca in domeniul veterinar, ca in medicina de altfel, exista si un managment medical. Aceasta sectiune de management o vom aborda in Cursul de Management medical al cabinetului veterinar. In prezentul curs dezbatem in exclusivitatea afacerea veterinara în majoritatea formelor sale administrative. Ridicam mai multe intrebari si prezentam unele solutii care nu pot fi luate ca si un panaceu incontestabil al succesului. Prezentam un punct de vedere creionat dupa ani de observatie a modului de functionare si organizare al cabinetelor. Managementul este o stiinta care are extrem de multe laturi de abordat și se scriu in continuare topuri de hartie cu referire la aceasta activitate. Nu vom incerca sa epuizam subiectul fiind intotdeauna loc de mai bine si mai mult. Tocmai de accea este nevoie de un studiu indelungat al acestui fenomen, managementul. Dupa un anumit timp, dedicat studiului teoretic si practicii, putem sa ne creiem propriile convingeri si propriile mecanisme pe care mai apoi sa le utilizam in practica. De aceea va sugeram sa parcurgeti acest curs deschisi la noi idei, unele care probabil vi se par putin ciudate in peisajul medical veterinar romanesc. Dar este important sa stiti ca aceste exemple vin din zona de succes a afacerilor veterinare.

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

cmm75
9986 Produse