Bruceloza la suine - taxă membru asociat
search
  • Bruceloza la suine - taxă membru asociat

Bruceloza la suine - taxă membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Indicații și considerente generale

Brucella suis este o specie zoonotică importantă, prezentă în efectivele de animale domestice și în cele de animale sălbatice din multe țări din întreaga lume. Transmiterea de la rezervoarele naturale reprezintă sursa pentru infecția umană, deoarece transmiterea de la om la om este foarte rară. Deși bruceloza porcină provoacă pierderi economice în cazul animalelor domestice, prevenirea infecției la om este motivul principal pentru care se pune accentul pe aceasta în programele naționale de control al bolilor. Deși bruceloza porcină provoacă pierderi economice în cazul animalelor domestice, prevenirea infecției la om este motivul principal pentru care se pune accentul pe aceasta în programele naționale de control al bolilor. În Europa, porcii sunt infectați predominant cu serotipul 2, care este mult mai puțin patogen pentru om. În multe zone din întreaga lume, populațiile de porci sălbatici sau mistreți sunt surse importante de infecție. Ca și alte specii din genul Brucella care se dezvoltă în gazda lor naturală, B. suis a dezvoltat mecanisme de supraviețuire în mediul intracelular, unde se sustrage detecției imunitare. Limitările în ceea ce privește sensibilitatea și specificitatea metodelor de diagnostic actuale impun utilizarea mai degrabă la nivelul unui efectiv, decât la nivel individual. În prezent, nu există niciun vaccin comercial aprobat pentru prevenirea brucelozei la porcine. Deși nu este fezabilă în toate situațiile, depopularea întregului efectiv este cel mai eficient mecanism de gestionare pentru controlul brucelozei porcine.

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

curs AM71
4983 Produse