Leucoza enzootica bovina - taxă membru asociat
search
  • Leucoza enzootica bovina - taxă membru asociat

Leucoza enzootica bovina - taxă membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Leucoza bovina este o boala cauzata de virusul leucozei bovine. Boala se manifesta prin proliferarea neoplazica a celulelor sistemului limfatic si mai rar a celui reticulohistiocitar si modular, este cunoscuta de aproape 140 ani. Aceasta este o boala transmisa prin sange; virusul supravietuieste in celulele albe din sange, numite limfocite. Doar aproximativ 5% dintre vacile infectate cu Leucoza dezvolta vreodata o boala clinica. Atunci cand apare boala clinica, principalul semn este dezvoltarea de tumori (limfosarcom). Acestea se gasesc de obicei in unul sau mai multe dintre urmatoarele locuri: uter, abomasum, inima, canalul spinal si/sau tesutul limfoid din spatele ochiului (care face ca globul ocular sa iasa in afara). Uneori, majoritatea, sau toti ganglionii limfatici interni se maresc si devin usor de observat sub piele.

O parte din vaci infectate (10-20%) vor prezenta un numar ridicat de limfocite (celule albe din sange), dar nimic altceva. Cu toate acestea, majoritatea vacilor infectate nu prezinta niciun semn al bolii, iar infectia nu pare sa le afecteze productia de lapte sau alte functii. Boala poate cauza pierderi semnificative in cadrul industriei.

Leucoza enzootica bovina continua sa reprezinte o problema majora pentru efectivele de bovine din Romania. In acelasi timp, constituie un risc potential de infectie pentru om, fiind cunoscuta capacitatea virusului leucozei enzootice bovine de a activa oncogene celulare, implicate in cancerogeneza

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

cursAM67
4979 Produse