Diagnostic diferențial în boli respiratorii la porci - taxa membru asociat
search
  • Diagnostic diferențial în boli respiratorii la porci - taxa membru asociat

Diagnostic diferențial în boli respiratorii la porci - taxa membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Bolile respiratorii ale porcilor pot fi clasificate în două mari categorii în funcție de amploarea și durata bolii evidente: cele care afectează un număr mare de porci și pot fi grave, dar cu durată limitată, și cele care persistă la un număr mare de porci pe perioade nedeterminate. Bolile din prima categorie pot fi costisitoare, dar pierderile sunt mai degrabă limitate decât în curs de desfășurare. Acestea includ gripa porcină, pesta porcină clasică, formele pneumonice de pseudorabie, boala asociată cu circovirusul porcin, și sindromul reproductiv și respirator al porcinelor (PRRS). Virusurile cauzale pot persista într-un efectiv, dar focarele de boală evidentă tind să se autolimiteze. Cele mai importante sindroame din a doua categorie sunt pneumonia micoplasmală și pleuropneumonia. Rinita atrofică, odată considerată a fi o cauză importantă a bolilor respiratorii la porcine, a scăzut substanțial ca urmare a programelor de eradicare. Infecțiile cu Haemophilus parasuis pot fi o problemă în unele turme, în special în cele infectate cu virusul PRRS. Nivelurile moderate de rinită atrofică cauzate de Bordetella bronchiseptica singur nu poate fi prea consecventă, dar, atunci când sunt cuplate cu tulpini toxigene de infecție cu Pasteurella spp., sunt o cauză importantă a pierderii economice datorită ratei scăzute de creștere și a conversiei reduse a hranei pentru animale la porcii tineri. Pneumonia enzootică, atunci când este cauzată numai de micoplasmă, are puține consecințe; cu toate acestea, atunci când este combinat cu infecție secundară, de exemplu,, Pasteurella multocida, condiția rezultată poate fi severă. Actinobacillus pleuropneumoniae poate fi asociat cu pierderi considerabile în unele turme. .

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

cursAM74
9978 Produse