Vă rugăm citiți cu atenție.

Începând cu 01 ianuarie 2024 ca urmare a condițiilor legale, implementăm următoarele:

A. Implementarea obligației de a emite facturi prin spațiul virtual ANAF - SPV:

Eliberarea facturilor se realizează doar după confirmarea plății indiferent dacă este efectuată cu cardul, prin curier ramburs sau prin bancă după următorul model:

    • plata cu cardul - maxim 24 ore de la ora plății
    • plata prin bancă (ordin de plată, transfer bancare clasic sau pe internet - maxim 24 ore de la data confirmării plății de către banca noastră. Durează aproximativ 2-3 zile întregul proces.
    • plata la curier - maxim 24 ore după primirea confirmării plății din partea firmei de curierat. Durează aproximativ 3-4 zile întregul proces.

NU SE POATE IMPLEMENTA NICI O ALTĂ METODĂ MAI RAPIDĂ DE EMITERE A FACTURII. NU EMITEM FACTURĂ DECÂT DUPĂ CONFIRMAREA PLĂȚII PRIN METODELE ENUNȚATE.

Transmiterea în SPV se face după 2 zile. Astfel aveți timp să ne sunați si/sau să revizuiți datele facturării dacă acestea sunt greșite in contul dvs. de pe website

info_outline RESPONSABILITATEA DATELOR DE PE FACTURĂ ESTE EXCLUSIV A DVS. DVS COMPLETAȚI DATELE ȘI ÎN ACESTE CONDIȚII NU PUTEM FI RĂSPUNZĂTORI DE DATE GENERATE DE DVS.

Este important să înregistrați toate datele reale și corect ale firmei și ale dvs. la achizițiile pe website-ul nostru. Vă rugăm să verificați informațiile după realizarea comenzii. Greșelile din facturile emise nu se pot corecta dupa trimiterea in SPV. Nu putem fi făcuți răspunzători de informațiile înregistrate de dvs. Dacă observați informați care nu corespund cu realitatea vă rugăm să le corectați in ziua în care ați realizat comanda aici : contul meu sau să ne contactați telefonic la 0733.969.091

B. Aplicarea Hotărârii 107/2023 a Colegiului Medicilor Veterinari din România

Toate datele profesionale ale dvs care fac obiectul acestei hotărâri precum și activitatea dvs de pregătire continuă de pe website-urile veterinarul.ro vor fi raportate către CMVRO conform dispozițiilor din Hotarâre.

VĂ RUGĂM SĂ COMPLETAȚI CU ATENȚIE DATELE DVS PROFESIONALE DEOARECE EMITEREA DOCUMENTELOR PRIVIND ACTIVITATEA DVS ÎN CADRUL PROGRAMULUI DE PREGĂTIRE CONTINUĂ SE REALIZEAZĂ CU INFORMAȚIILE COMPLETATE DE DVS.