Despre noi 

Generalitati

Revistele Veterinarul sunt o reviste destinate medicilor veterinari, in toate formele de manifestare a profesiei. Website-ul www.veterinarul.ro este o platforma multimedia destinata atat medicilor veterinari cat si proprietarilor de animale dar si a tuturor celor care doresc sa se informeze despre activitatile medicale veterinare si rezultatele muncii medicilor veterinari. Cele doua platforme de propagare a informatiei au formate si roluri separate.

Revistele Veterinarul - Revista Veterinarul Stiinta si Practica  in format tiparit/online. Revista Veterinarul Business, Revista Veterinarul PET pentru medicii veterinari, Revista Veterinarul FERMA pentru medicii veterinari, sunt destinata in exclusivitate propagarii informatiilor tehnice veterinare generate de medicii veterinari practicieni, experti veterinari.

ATENTIONARE SPECIALA: 
Accesul pe site la articolele medicale este permis doar membrilor abonati deci in exclusivitate medicilor veterinari. Proprietarii de animale au acces doar pe www.pet.veterinarul.ro si www.ferma.veterinarul.ro unde sunt publicate articole exclusiv de propagare a informatiei generale destinate uzului public, nu informatiei de specialitate medicala veterinara 

Veterinarul.Ro este o platforma multimedia care contine trei elemente esentiale:
    1. suport pentru promovarea informatiei catre medicii veterinari
    2. suport pentru promovarea informatiei catre proprietarii de animale si consumatorii de alimente
    3. instrumente de marketing pentru medicii veterinari

Administrare si Proprietate

Revistele din Coletia Veterinarul si platforma www.veterinarul.ro sunt administrate de Asociatiei Veterinarul, organizatie non-profit. Sumele obtinute din Revistele Veterinarul si platforma web sunt utilizate in exclusivitate pentru dezvoltarea si intretinerea acestor componente.


Politica promovata - Independenta - Impartialitate - Deontologie

In paginile revistei editia tiparita Veterinarul Stiinta si Practica, in revistele online si pe intreaga platforma web veterinarul.ro, nu promovam nici o politica publica sau de alta natura. Suntem si vom ramane independenti din toate punctele de vedere prezentand obiectiv si verificat informatii relevente care sa ajute medicul veterinar si medicina veterinara in general pentru a prospera in modul cel mai corect si transparent cu putinta. Nu favorizam si nu promovam anumite firme, produse, echipamente sau alte asemenea decat declarand public sursa si editorul acestor articole, proprietatea si tipul de reclama realizat. Suntem transpareti si permisivi la orice informatie. Nu cenzuram si nu modificam informatia. O prezentam asa cum a scris-o sau prezentat-o editorul, recenzorul sau comentatorul. Ne rezervam doar dreptul de a interveni atunci cand se derapeaza in utilizarea anumitor cuvinte care nu dau bine in peisajul lingvistic al unui medic si mai ales la comentariile tendentioase. Nu incurajam si suntem impotriva discutiilor inutile, a injuriilor sau a lipsei de argumente in expunerile ilogice, sau falsificarea si/sau interpretarea datelor si a informatiilor. Nu suntem de acord cu cenzurarea informatiilor, cu incalcarea drepturilor de autor.

Declaratie de Interese

Nu comercializam si nici unul din membrii organizatiei nu are firme de comercializare medicamente, vaccinuri,produse sau servicii, echipamente sau instrumentar destinate practici medicale veterinare si activitatilor specifice medicale veterinare. Nu promovam ascuns sau prin alte mijloade lipsite de etica medicamente, produse, servicii, echipamente, instrumentar sau orice alte produse care pot fi achizitionate de medicii veterinari in exercitarea activitatilor medicale veterinare. Toate acestea vor fi promovate deschis, echidistant si conform elementelor tehnice facute publice si achizitionate de cei care doresc sa realizeze actiuni de promovare in aceste canale media.

Modul de obtinere a fondurilor

Pentru a mentine aceste instrumentele veterinarul.ro si revista functionale este necesara de resurse umane si materiale. Activitatea in cadrul organizatiei este nonprofit, nici unul din membrii organizatiei nu este salariat al organizatii ci doar voluntar. Voluntarilor le oferim posibilitatea de a exersa si experimenta cunostintele si valorifica experienta tehnica personala care ulterior pot sa o utilizeze in scopuri materiale personale. Serviciile specifice efectuate de terti sunt platite conform documentelor legale de plata. Sursele financiare sunt publice si sunt constituite din abonamente la revista tiparita si reclama aditionala in revista sau pe website. Politica editoriala si speranta noastra este ca existenta revistei si platformei web sa fie conditionata doar de plata abonamentelor ca urmare a calitatii informatiilor si a valorii instrumentelor oferite medicilor veterinari. Doar o astfel de politica poate mentine independenta si integritatea revistei si a website. Aceasta este garantia calitatatii informatiilor furnizate, care altfel pot fi contaminate cu diverse interese financiare sau de alta natura.

Despre editori

Promovam si sprijinim editarea de articole de catre orice medic veterinar care doreste acest lucru, asigurand suportul tehnic si editorial in acest sens. Articolele publicate de onoratii editori ai Revistelor Veterinarul  si Veterinarul.Ro sunt considerate donatii ale editorilor catre biblioteca informationala Veterinarul.ro. Fiind o activitate voluntara (nu in sensul de voluntariat) consideram ca efortul si dedicatia acestor medici veterinari de a-si impartasi din experienta si cunostintele proprii trebuie atat onorata cat si sprijinita. Astfel editorii au un pachet special de instrumente de utilizat pentru a-si promova afacerea veterinara si a-si crea o imagine de experti in domeniul veterinar care indirect inseamna un castig prezent sau viitor.

Accesul la informatii

Toate informatiile publicate in Revistele Veterinarul si pe websiteul veterinarul.ro sunt proprietatea Asociatiei Veterinarul decizia de a fi publicate integral sau partial revenind echipei editoriale. Aceste informatii sunt protejate de legislatia privind drepturile intelectuale si nu pot fi copiate, multiplicate sau utilizate in orice tip de activitati decat respectand termenii si conditiile specificate expres de catre Asociatia Veterinarul si facute publice pe www.veterinarul.ro.

Termenii si Conditii de utilizare a platformei si intrumentelor de pe www.veterinarul.ro si a websiteurilor asociate sunt specifice fiecarei componente in parte. In termeni generici toate informatiile existente pe aceasta platforma sunt proprietatea Asociatiei Veterinarul. Orice incercare de publicare, copiere sau reproducere in orice fel sau cu orice mijloace trebuie realizata doar dupa obtinerea aprobarii in scris a Asociatiei Veterinarul. Asociatia are dreptul sa modifice, completeze sau sa impuna anumite restrictii fara un anunt sau o consultare prealabila. Orice utilizator inregistrat sau nu al acestor informatii trebuie sa respecte principiile si normele stipulate in Termeni si Conditii.

Este permisa utilizarea informatiilor in scop de promovare stiintifica, de pregatire a activitatilor medicale veterinare si de documentare.

Informatiile destinate proprietarilor de animale sau catre consumatorii de servicii veterinare sunt gratuite si promovate pentru a sprijini serviciile veterinare. Aceste informatii, pentru a respecta principiile de etica, au un continut scazut de informatii tehnice medicale veterinare, nu au informatii explicite despre metode de diagnostic si tratament.

Informatiile tehnice medicale veterinare sunt posibil de accesat doar de catre medicii veterinari. Pentru a avea acces la aceste tipuri de informatii este necesar ca utilizatorii, medici veterinari sa aiba un cont GRATUIT deschis pe www.veterinarul.ro. Unele informatii sunt destinate exclusiv abonatilor fapt pentru care va fi nevoie de un cont de abonat care este activat in momentul achitarii abonamentului si este valabil pe toata durata abonarii.

Accesul la instrumentele Veterinarul.Ro

Intrumentele, create si prezentate pe websiteul www.veterinarul.ro sunt atat publice cat si exclusive pentru abonati. Utilizarea lor va fi posibila in limita si permisiunile acordate de calitatea de user sau abonat. Lansarea sau oprirea functionarii unui instrument se poate realiza de catre echipa tehnica veterinarul.ro. Instrumentele destinate exclusiv pentru abonati sunt prezentate la sectiunile corespunzatoare. 

Echipa Veterinarul va multumeste pentru incredere!