Cursuri Animale de Ferma

curs_animale_mari_cover.png

DATA CERTIFICATELOR: 

DIN MOTIVE TEHNICE DATA DE PE CERTIFICATELE OBTINUTE IN URMA PARCURGERII CURSURILOR ESTE DATA LA CARE SE SUSTINE TESTUL. PENTRU A VA SUSTINE IN CAZUL IN CARE AVETI PROBLEME REFERITOARE LA ACEASTA CHESTIUNE, VA RUGAM SA SOLICITATI SPRIJINUL ECHIPEI DE ASISTENTA..

SEDIUNE DESCHISA: 

Acum puteti achizitiona credite pentru Cursurile Online realizate pe platforma cursuri.veterinarul.ro destinate exclusiv mediciilor veterinari care doresc sa isi reimprospateze informatiile cu referire la unele aspecte practice privind medicina animalelor de renta/ferma. Aceasta clasificare a cursurilor este doar in scop organizatoric si administrativ fara a fi o abordare bazata pe criterii stiintifice sau de alta importanta medicala. Toate cursurile online sunt acreditate de Colegiul Medicilor Veterinari din Romania.

ATENTIONARE SPECIALA: 
Daca intimpinati probleme in achizitionarea creditelor pentru cursuri sau aveti solicitari speciale cu privire la plata, parcurgere, informatii despre punctele necesare in cadrul Programului de Pregatire Continua al CMVRO sau alte solicitari va rugam sa luati legatura cu redactia la numerele de telefon afisate sau pe email.  Daca sunteti deja membru al Asociației avand achizitii pe acest site atunci va recomandam sa va logati cu userul si parola dvs pentru a beneficia de facilitatile oferite membrilor.

RECOMANDARE: 
Daca doriti sa realizati cat mai multe puncte sau chiar toate cele 120 de puncte din Programul de Pregatire Continua al CMVRO va recomandam sa urmariti promotiile pe care le trimitem pe adresele de email, informarile suplimentare pe SMS sau accesati meniul "promotii" al acestui site

Va multumim pentru increderea acordata! sigla%20veterinarul%20100%20.png sigla%20cmvro.png

Sunt 21 produse.

Se afiseaza 1-12 din 21 produs(e)

Filtre active