Salmonelozele zoonotice - taxa membru asociat
search
 • Salmonelozele zoonotice - taxa membru asociat

Salmonelozele zoonotice - taxa membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Salmoneloza este o boală zoonotică, o boală transmisă de la animale la oameni, care reprezintă o amenințare semnificativă pentru sănătatea și viața oamenilor din întreaga lume. Este cauzată de bacterii din genul Salmonella, care pot provoca boli atât la oameni, cât și la animale.

Există multe tipuri de Salmonella, dar cele mai frecvente care cauzează boli la oameni sunt Salmonella Typhimurium și Salmonella Enteritidis. Acestea sunt adesea asociate cu consumul de alimente contaminate, în special produse de origine animală.

Tipul de Salmonella, de obicei asociat cu infectiile la om, poate fi contractat din surse precum :

 • carne de pasare de curte, carne de porc, carne de vita in cazul in care sunt crude, nu sunt preparate corect sau sunt infectate cu bacteria Salmonella dupa preparare
 • oua infectate, produse din oua, lapte, produse din lapte, atunci cand nu sunt pregatite, manipulate sau pastrate in mod corespunzator
 • rar - animale de companie (broaste testoase, serpi, soparle, salamandre, pasari si soareci)

Animalele, în special animalele de fermă precum păsările, bovinele și porcinele, sunt adesea purtători asimptomatici de Salmonella, eliminând bacteriile în mediul înconjurător prin fecale. Aceasta poate duce la contaminarea legumelor și fructelor, precum și la invadarea zonelor de producție a alimentelor.

În ciuda faptului că multe animale pot fi purtători asimptomatici, Salmonella poate provoca boli grave la animale, inclusiv diaree, febră și septicemie. La oameni, simptomele pot varia de la gastroenterită ușoară la infecții invazive severe, cum ar fi febra tifoidă.

Înțelegerea modului în care Salmonella este transmisă de la animale la oameni și modul în care poate fi prevenită și tratată este esențială pentru controlul acestei boli zoonotice.

Informatii tehnice

Cursul se va activa si va putea fi urmat in 1-2 zile de la confirmarea platii de catre banca Asociatiei. Diploma cu 10 puncte acreditate de CMVRo se va putea descarca din contul dumneavoastra pe www.cursuri.veterinarul.ro  dupa ce parcurgeti cursul si finalizati testul.
Factura se va putea descarca in format online, dupa confirmarea efectuarii platii de catre banca (2-3 zile dupa efectuarea platilor offline), din contul dumneavoastra de pe acest website la sectiunea facturi si este accesibila dupa ce va autentificati.

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

 • # simplu;
 • # rapid;
 • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
 • # confirmarea platii se face instantaneu;
 • # se elibereaza factura fiscala imediat;
 • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
 • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

curs AM 79
7994 Produse