Afecțiuni respiratorii la păsările exotice -  Acreditat CMVRO
search
  • Afecțiuni respiratorii la păsările exotice -  Acreditat CMVRO

Afecțiuni respiratorii la păsările exotice - taxa membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Cursul "Afecțiuni respiratorii la păsările exotice" este realizat în cadrul programului de educație continuă al Colegiului Medicilor Veterinari din România. Acesta este detaliat și cuprinzător, conceput pentru a oferi cunoștințe aprofundate despre sănătatea păsărilor exotice. Acest curs este ideal pentru medicii veterinari care doresc să rememoreze și să împrospăteze informațiile deținute despre păsările exotice precum și pentru studenți la medicină veterinară interesați de îngrijirea păsărilor exotice. Cursul este acreditat de CMVRO cu 10 puncte.

Cursul începe cu o introducere în anatomia și fiziologia sistemului respirator al păsărilor, oferind o bază solidă pentru înțelegerea afecțiunilor respiratorii. Următoarele module se concentrează pe identificarea, diagnosticarea și tratarea unei varietăți de afecțiuni respiratorii specifice păsărilor exotice, inclusiv aspergiloza, pneumonia, traheita și multe altele.

Fiecare modul este susținut de studii de caz reale și exemple practice, care ajută la înțelegerea aplicării teoriei în practică. În plus, cursul include și o secțiune dedicată prevenirii bolilor, cu sfaturi și recomandări pentru menținerea sănătății păsărilor.

"Afecțiuni respiratorii la păsările exotice" este un curs online, ceea ce înseamnă că puteți învăța la propriul ritm, de oriunde și oricând. La finalul cursului, veți avea o înțelegere profundă a afecțiunilor respiratorii la păsările exotice și veți fi echipat cu cunoștințele necesare pentru a le identifica, trata și preveni.

Înscrieți-vă astăzi și începeți călătoria dvs. de învățare în lumea fascinantă a păsărilor exotice!

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

curs AX 80
4998 Produse