ABC-ul bolilor la porumbei
search
  • ABC-ul bolilor la porumbei

ABC-ul bolilor la porumbei - taxă membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

SUMAR:

Cursul se adreseaza medicilor veterinari practicieni care doresc sa isi rememoreze informatiile cu privire la cele mai importante boli ale porumbeilor si abordarea clinica a acestora. Porumbeii (Columba livia domestica) apartin ordinului Columbiformes si familiei Columbidae. Porumbeii sunt utilizati pentru curse sau sport, ca pasari ornamentale, specimene de laborator, animale de companie si sunt de asemenea crescuti pentru productia de carne. Porumbeii liberi cresc repede in multe centre urbane (Magnino si colab. 2009). Mai jos veti gasi diagnosticele diferentiale enumerate pentru problemele clinice comune observate la porumbei. Abordarea clinica a porumbeilor se bazeaza pe aceleasi concepte ale ”Medicinii primare” utilizate la toate speciile, dar totusi multe dintre bolile infectioase enumerate sunt relativ unice acestui grup taxonomic, sau cel putin mult mai prevalente cand sunt comparate cu pasarile psittacine sau cu cele cantatoare. Aceste reguli de excludere abreviate enumerate nu ar trebui sa inlocuiasca judecata profesionala cand va evaluati pacientul. Boli enumerate in ”abecedar” Circovirus Coccidioza Herpesvirus Hexamitiaza – complexul de ornitoza Paramyxovirus-1 Paratifoid Poxvirus Streptococ Trichomonoza

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

curs ac 22
6966 Produse