Tehnici de anestezie la caini si pisici  - taxă membru asociat
search
  • Tehnici de anestezie la caini si pisici  - taxă membru asociat

Tehnici de anestezie la caini si pisici - taxă membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Riscul de complicații și chiar de deces este inerent anesteziei. Cu toate acestea, utilizarea îndrumărilor orientative, a fișelor de verificare a parametrilor și a mijloacelor de instruire a personalului poate reduce riscul apariției evenimentelor nedorite legate de anestezie. Aceste instrumente ar trebui să fie utilizate nu numai cât timp pacientul este inconștient, ci și înainte și după această fază. Cadrul pentru o anestezie sigură oferită ca un proces continuu de îngrijire pe parcursul traseului între domiciliu și spital este prezentat în cadrul acestor îndrumări. A fost subliniată importanța critică a comunicării cu clientul și a formării personalului. Se subliniază rolul analgeziei perioperatorii, al anxioliticelor și al manipulării adecvate a pacienților retivi/fricoși/agresivi ca parte a siguranței în timpul anesteziei. Selectarea și îngrijirea echipamentului de anestezie sunt, de asemenea, detaliate. Obiectivul acestor îndrumări este acela de a face ca perioada de anestezie să fie cât mai sigură posibil pentru câini și pisici, oferind în același timp un cadru practic pentru furnizarea de îngrijiri în timpul anesteziei. Pentru a îndeplini acest obiectiv, în acest curs sunt incluse tabele, algoritmi, figuri și casete cu "sfaturi" ce conțin informații critice. Aceste îndrumări și recomandări nu trebuie interpretate ca un protocol strict, o schemă de tratament sau o procedură strictă. Variațiile în practică pot fi justificate pe baza nevoilor fiecărui pacient în parte, a resurselor și a limitărilor specifice fiecărui mediu de practică. Unele recomandări din acest curs se bazează pe experiența clinică practică și pe un consens al opiniei experților. Deoarece fiecare caz este diferit, medicii veterinari trebuie să își bazeze deciziile pe cele mai bune dovezi științifice disponibile, alături de propriile cunoștințe și experiență

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

curs am76
4992 Produse