Herpesvirusul ecvin (rinopneumonia ecvină)  - taxă membru asociat
search
  • Herpesvirusul ecvin (rinopneumonia ecvină)  - taxă membru asociat

Herpesvirusul ecvin (rinopneumonia ecvină) - taxă membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Indicații și considerente generale

Rinopneumonia ecvină (RE) este un termen colectiv pentru oricare dintre cele câteva forme de boală clinică ale ecvinelor care pot apărea ca urmare a infecției cu oricare dintre cele două herpesvirusuri strâns înrudite, herpesvirusul ecvin-1 și -4 (EHV-1 și EHV-4). Infecția cu EHV-1 este listată de OIE. EHV-1 și EHV-4 sunt endemice în majoritatea populațiilor de cabaline domestice din întreaga lume. Infecția primară cu EHV-1 sau cu EHV-4 se caracterizează prin afecțiuni ale tractului respirator superior de severitate variabilă, care este legată de vârsta și de starea imunologică a animalului infectat. EHV-1 provoacă, de asemenea, complicații mai grave precum avortul, moartea perinatală a mânzului sau boala neurologică paralitică (mieloencefalopatie herpetică ecvină). EHV-4 a fost asociat cu cazuri sporadice de avort, dar nu și cu focare mari de boală precum infecția cu EHV-1. Ca și alte herpesvirusuri, EHV-1 și EHV-4 induc infecții latente de lungă durată și pot fi reactivate în urma stresului sau a gestației. Majoritatea cailor sunt susceptibili la reinfecție multiplă pe parcursul vieții lor, adesea cu forme ușoare sau subclinice. Prin urmare, detectarea ADN-ului viral sau a anticorpilor anti-EHV trebuie interpretată cu atenție

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

curs AM70
4975 Produse