Boli datorate stresului la porci - taxă membru asociat
search
  • Boli datorate stresului la porci - taxă membru asociat

Boli datorate stresului la porci - taxă membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Cursul "Boli datorate stresului la porci" este un studiu introductiv asupra impactului stresului asupra sănătății și performanței porcilor în fermele intensive. Acest curs analizează diferitele tipuri de stres la care sunt expuși porcii, inclusiv stresul social, de mediu, metabolic, imunologic și cel datorat manipulării umane, precum și consecințele biologice ale acestora.

Cursul subliniază importanța înțelegerii procesului de stres pentru a îmbunătăți bunăstarea și performanța porcilor. Se discută despre diferiți biomarkeri care pot fi utilizați pentru evaluarea stresului, clasificați în patru grupe în funcție de sistemul fiziologic sau axa evaluată: sistemul nervos simpatic, axa hipotalamo-hipofizo-suprarenală.

În plus, cursul examinează diferite situații în care porcii pot fi mai expuși la factorii de stres, cum ar fi înțărcarea și transportul. Se discută despre modul în care aceste situații pot genera un grad ridicat de stres la animale și se oferă recomandări pentru a minimiza impactul acestora. De asemenea sunt prezentate proceduri medicale și recomandări privind calculul manoperei medicale în cazul în care realizați evaluări ale stresului în cadrul fermelor.

Cursul "Boli datorate stresului la porci" este acreditat cu 10 puncte în cadrul Programului Național de Pregătire Continuă a Medicilor Veterinari al Colegiului Medicilor Veterinari din Romania. 

Prin înțelegerea și gestionarea eficientă a stresului, putem îmbunătăți bunăstarea porcilor și, în cele din urmă, productivitatea și rentabilitatea fermelor de porci.

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

cursAM81
7989 Produse