Avand in vedere faptul ca o data cu plata abonamentelor si a cursurilor se inregistreaza un cont pe care se incarca automat facturile si certificatele, cont de unde fiecare utilizator poate descarca independent de interventia Asociatiei aceste documente (facturile, Certificatele cu puncte acreditate in Programul de Pregatire continua al CMVRo), aceste documente putand fi utilizate ca elemente de confirmare a realizarii punctelor, abonamentele și cursurile achizitionate pe aceasta platforma se considera produse consumate imediat ce s-a efectuat plata lor si ca atare nu se mai poate realiza returul/anularea acestora.

Notificare: 
Va rugam sa fiti atenti la ce achizitionati, cantitatile pe care le adaugati in cos si la datele de facturare si de livrare. O data livrate produsele orice cost suplimentar (generat de schimbarea adresei fara notificarea Asociatiei, neprimirea pachetelor la curier, retrimitrea acestora, refuzul de primire, etc) va fi achitat de dumneavoastra 
ATENTIONARE SPECIALA 1: 
Daca schimbati adresa de livrare intre data abonarii si data livrarii va rugam sa ne notificati noua adresa 
ATENTIONARE SPECIALA 2: 
Daca doriti sa achizitionati abonamente si cursuri pentru alta persoana va rugam sa notificati acest lucru in mesaj sau email catre Asociatie. Nu veti putea modifica numele persoanelor scrise pe Certificate. 

Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!