Securitatea platilor pe domeniul veterinarul.ro

Domeniul veterinarul.ro este securizat SSL fiind gestionat si administrat de Asociatia Veterinarul.

Pe siteurile domeniului veterinarul.ro nu se efecteaza plati directe online.

Toate platile online declarate si prezentate pe domeniul veterinarul.ro sunt redirectionate si gestionate de terti respectiv prin mobilPay pentru plati online si prin facilitatile oferite de Banca dvs.

NETOPIA SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.mobilPay.ro si a sistemului de tranzactionare online cu cardul are propriile reguli si regulamente de utilizare si gestionare al sistemului de plata pe care le puteti verifica pe siteul acestora. Conform declaratiilor acestora sistemul este protejat 3D Secure si certificat de Visa si Mastercard.

Platile acceptate de catre Asociatia Veterinarul sunt:

1. Plata online prin mobilPay la NETOPIA SRL.

RECOMANDARE: 
Va sugeram sa efectuati plata cu cardul bancar selectand optiunea de plata la finalizarea achizitiilor. Economisiti timp, bani si confirmarea platii se face instantaneu. Contul de abonat se activeaza a doua zi. Platile cu cardul sunt realizate in siguranta, sunt extrem de facile si se efectueaza prin mobilPay  

2. Plata offline prin transfer bancar sau internet banking la Banca la care aveti contul.

3. Plata prin curier - in anumite conditii si costuri.

4. Plata prin mandat postal la Posta Romana.

Fiecare modalitate de plata este insotita de emiterea documentelor specifice gestionate de fiecare entitate care incaseaza banii. Aceste documente sunt fiscale si puteti sa le utilizati in contabilitatea dumneavoastra.

Contravaloarea cotizatiilor, taxelor, abonamente etc este virata intr-un termen de 1-4 zile catre Asociatia Veterinarul de catre tertii definiti mai sus. Ca urmare contul de membru si accesul la facilitatile permise acestora se va actualiza dupa 1-2 zile dupa ce sumele corespunzatoare vor fi confirmate de Unicredit Bank care gestioneaza conturile Asociatiei.

Pentru a veni in intimpinarea membrilor daca plata este efectuata se poate expedia pe adresa de email, dovada de plata si vom incerca activatea contului de membru in cel mai scurt timp.

Va rugam sa fiti atenti la faptul ca daca doriti sa efectuati plati catre Asociatia Veterinarul sa folositi doar aceste canale de plata oficiale folosind intotdeauna datele fiscale si bancare ale Asociatiei Veterinaru respectiv:

Destinatar: ASOCIATIA VETERINARUL
Adresa postala: Judetul Iasi, Comuna Rediu, str. Zorilor nr 17.
Casuta postala: OP8 CP 1733
Adresa fiscala: Judetul Iasi, Comuna Rediu, str. Zorilor nr 17 
Codul fiscal: 42126234
Banca: Unicredit Bank sucursala Stefan cel Mare
IBAN: RO38BACX0000001919081001
Nu folosim si nu exista terti acreditati de Asociatia Veterinarul care sa solicite plati in numele nostru. Orice suspiciune va rugam sa o tratati ca o posibila frauda si sa ne anuntati de indata la numerele de telefon oficiale sau pe adresa de email.

Va rugam sa fiti atenti la emailurile care le primiti si la diversele solicitari de a va transmite date personale, date bancare sau de card pe internet. Asociatia Veterinarul nu solicita si nu va solicita niciodata aceste informatii. Intotdeauna Asociatia Veterinarul va va contacta telefonic de la numerele de telefon oficiale ale asociatiei, declarate si publicate pe site pentru a stabili eventualele neclaritati sau a solicita unele informatii. Chiar si in aceste conditii noi nu vom solicita sa dezvaluiti informatii referitoare la carduri bancare sau detalii bancare.

Va rugam sa fiti constienti de faptul ca internetul este o platforma deschisa care este permanent supusa atacurilor informatice cu scopul de a fura sau frauda date si informatii in special in scopuri financiare. Navigati doar pe siteuri cunoscute si de incredere si utilizati pentru efectuarea platilor online cu cardul numai websiterui securizate 3D, certificate Visa si Mastercard.

Echipa Veterinarul va multumeste pentru incredere!

11-ani-veterinarul-simplu.png