sigla%20veterinarul%20100%20.png

Livrare

ATENTIONARE SPECIALA: 
Efectuarea operațiunilor de livrare, doar a revistei tipărite, se face la data publicată pe site și/sau stabilită la momentul abonării cu echipa de asistență, după confirmarea plătii de către banca/curier. (aproximativ 4-5 zile lucrătoare.
RECOMANDARE: 
DACA DORITI CA TOTUL SA FUNCTIONEZE REPEDE SI USOR VA RECOMANDAM SA FACETI PLATILE ONLINE CU CARDUL BANCAR PE WEBSITE. CONFIRMAREA SE FACE INSTANTANEU, NU SUNT COSTURI SUPLIMENTARE SI ESTE MULT MAI PRACTIC PENTRU A ECONIMISI

Politica generala de livrare a Revistelor Veterinarul Știință și Practică

Revistele tiparite, toate cele patru numere anuale, se livreaza o singura data, intr-un singur colet la adresa pe care ati mentionat-o la completarea formularului de abonare. Daca la data abonarii revistele au fost deja tiparite atunci livrarea se vace in maxim 4 zile lucratoare. Daca nu a fost efectuata tiparirea livrarea se va realiza in maxim 10 zile lucratoare de la data tiparirii. Cu acest colet vor fi expediate si Certificatele cu punctele in cadrul Programului de pregatire continua al CMVRO, in original. (Am ales aceasta modalitate pentru a nu fi nevoiti sa crestem costurile revistelor. Va multumim pentru intelegere)

Politica generala de livrare a facilitatilor online - Revistele online, Cursuri online sau alte facilitati online.

Toate facilitatile online se livreaza/pot fi accesate in maxim 1-2 zile dupa confirmarea platii. Acest timp este necesar pentru a va crea conturile pe platforma veterinarul.ro si a activa toate facilitatile, situatie care dureaza functie de numarul solicitarilor dar nu mai mult de 2 zile lucratoare.

Politica generala de livrare a Certificatelor cu punctele CMVRO.

Certificatele cu punctele in cadrul Programului de pregătire continua al CMVRO obținute ca urmarea a utilizării facilităților online, puteți sa le descărcați de pe sectiunea de cursuri, "Certificatele mele".

Daca doriti sa primiti acest tip de certificat in original atunci este necesar sa luati legatura cu redactia pentru a stabili conditiile si costurile suplimentare aferente livrarii.

Politica generala de livrare a facturilor

ATENȚIE: FACTURILE SE TRIMIT AUTOMAT ÎN S.P.V (SPAȚIUL VIRTUAL ANAF). Dacă completați greșit datele de facturare pe site, după ce sunt trimise în SPV facturile nu se mai pot corecta. Sunteți pasibili de amendă la un control ANAF. De aceea insistăm să verificați atent datele de facturare introduse de dvs la realizarea comanzii. Dacă observați pe factura proformă erori vă rugăm să solicitați ajutorul echipei de asistență.

Facturile se emit exclusiv online si deci nu se trimit in original. Se pot printa din meniul "Contul meu" de pe acest website oricând doriți dupa confirmarea plății.

Dovada platii, chitanta, o constituie ordinul de plata vizat de banca sau ordinul de plata online in cazul platii prin transfer bancar sau documentele emise de mobilPay in cazul in care ati efectuat plata cu cardul, sau bonul de plata catre curier. 

ATENTIE: Livrarea se va face la adresa pe care ati notat-o in formularele de abonare. 

Veti fi anuntati din timp prin email si SMS cu data livrarii. Daca intre timp ati schimbat adresa unde doriti sa primiti revista va rugam sa va autentificati pe site si sa schimbati adresa de livrare sau sa ne anuntati pe adresa de email sau la telefonic.

Pentru orice alta livrare suplimentara sau greseli de redactare a adresei de livrare si retrimiterea coletului, costurile cu livrarea sunt suportate de abonat.

ATENTIE: De obicei curierii apeleaza telefonic persoana de la adresa de livrare pentru a confirma viitoarea livrare si a stabili detaliile livrarii.Daca nu se este gasita persoana la adresa de livrare sau nu se primeste coletul acesta se va intoarce la sediul Curierului din localitatea unde este depozitul judetean al firmei. Aici va stationa un timp de maxim 10 zile si va astepta sa fie ridicat de dumneavoastra. Daca nu ridicati coletul acesta se reintoarce la Asociatia Veterinarul costurile fiind transferate ulterior in contul dumneavoastra. La o noua abonare se vor adauga si costurile legate de returul coletului dumneavoastra fara a mai fi disponibila livrarea revistelor si a celorlalte documente din vechiul colet.

Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!