Managementul administrarii unui cabinet veterinar
search
 • Managementul administrarii unui cabinet veterinar

Managementul administrarii unui cabinet veterinar - taxa membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Rezultate asteptate

In urma parcurgerii acestui curs ne asteptam ca dvs sa va dezvoltati urmatoarele abilitati:

 • sa aveti parghiile necesare a face programe diferentiate pentru un administrator, manager medical si manager general al unui cabinet medical veterinar;
 • sa puteti analiza eficienta, eficacitatea si alte abilitati necesare administratorilor si managerilor;
 • sa puteti realiza un program de administrare/management personalizat bazat pe elemente stiintifice.
 • sa intelegeti importanta diferentierii mecanismului actului medical fata de mecanismul afacerilor in afacerea si profitul firmei de la nivelul administratorului unei firme medicale veterinare.
 • sa aveti masura reala a valorii unei bune practici medicale si masura reala a unei afaceri, elemente total diferite.

Scurta prezentare


Introducere

Conceptul “Managementul administrarii unui cabinet veterinar” este relativ nou pentru Romania. S-a mai discutat pe aceasta tema cu diverse ocazii. Pana la aceasta data, extrem de putine cabinete au un admnistrator in postul de director/manager de administrare a afacerii veterinare, sau inca nu ii stim noi. Practic, notiunea de manager/administrator de cabinet se confunda cu pozitia de patron/administrator al unei societati comerciale. De aceea este important sa clarificam putin diferentele. Cel care a infiintat o firma, in general este denumit in actele financiare si juridice ca actionar. Actionarii, care poate fi unul sau mai multi numesc un administrator legal, care semneaza si reprezinta firma. Acest personaj, administratorul, poate fi unul dintre cei care a investit banii in firma respectiv dintre actionari sau o alta persoana care nu a investit bani in firma dar care este investit de actionari cu puteri depline/limitative sa gestioneze legal firma, adica sa o reprezinte fata de terti, persoane fizice sau juridice. El, administratorul despre care vorbim, este inregistrat in toate actele la Oficiul Registrului Comertului, are stabilite competentele prin statutul organizatiei si desfasoara activitatile conform dispozitiilor Adunarii Generale a Actionarilor.

De obicei cabinetele medicale veterinare sunt infiintate prin inregistrare la CMVRO fiind in fapt, fiscal si juridic asimilate “persoanelor fizice inregistrate”. In acest caz, medicul veterinar pe numele caruia s-a inregistrat cabinetul la CMVRO este denumit administratorul persoanei juridice CMVI. Exista si cabinete medicale veterinare inregistrate la ORC ca societati comericiale care, conform legii, au desemnat administratorul despre care vorbeam in paragraful anterior. Desigur ca si societatile comerciale daca doresc sa desfasoare activitatea de cabinet medical veterinar trebuie inregistrate la CMVRO. 

Noi in acest curs nu vorbim despre acest tip de “administrator”. Cursul abordeaza administratorul cabinetului medical veterinar ca fiind managerul non-medical si non-veterinar (nu stim daca este chiar corect termenul dar altul nu am gasit) care are ca atributii administrarea financiara, legala de reprezentare cu tertii inclusiv clientii in toate chestiunile ne-medicale, cu aspecte ce tin de managementul de personal si managementul in general al cabinetulu, cu marketingul, publicitatea, etc, adica toate activitatile ne-medicale dintr-un cabinet.

Intrebare:

Desigur ca va intrebați “dar am nevoie de o alta persoana, eu nu pot face asta?”. Ba da. Dar cursul va prezinta si alta varianta, poate mai profitabila.

Proceduri disponibile

Pentru a avea acces la unele proceduri utile in administrarea unui cabinet veterinar este necesar sa parcurgeti acest curs si sa accesati linkul de mai jos pentru a intra pe forumul de discutii unde va fi necesar sa ne povestiti despre experienta dumneavoastra, utilitatea sau inutilitatea managerului intr-un cabinet veterinar. In timpul discutiilor veti primi exemple de fise si proceduri GVP pentru cabinet

Discutii & Analize

Pentru forum, discutii si analize accesati Comunitatea Veterinarul la urmatorul link:

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

 • # simplu;
 • # rapid;
 • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
 • # confirmarea platii se face instantaneu;
 • # se elibereaza factura fiscala imediat;
 • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
 • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

CM administrare cabinet
7982 Produse