Febra aftoasa - taxă membru asociat
search
  • Febra aftoasa - taxă membru asociat

Febra aftoasa - taxă membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Febra aftoasa (FMD) este o boala virala foarte contagioasa care afecteaza in principal animalele de ferma si animalele salbatice cu copite. Desi, in general, animalele adulte se recupereaza, rata de morbiditate este foarte mare in cazul populatiilor receptive, iar la unele specii apar dureri si suferinte semnificative. Sechelele pot include scaderea productiei de lapte, leziuni permanente ale copitelor si mastita cronica. Ratele ridicate de mortalitate pot aparea uneori la animalele tinere sau la unele populatii de animale salbatice. Febra aftoasa a fost candva raspandita in intreaga lume; cu toate acestea, a fost eradicata din unele regiuni, inclusiv din intreaga America de Nord si Europa de Vest. Acolo unde este endemica, aceasta boala reprezinta o constrangere majora pentru comertul international cu animale. Daca nu sunt respectate precautii stricte, febra aftoasa poate fi usor reintrodusa in regiunile indemne de boala prin intermediul animalelor sau al produselor de origine animala. Odata introdus, virusul se poate raspandi rapid, in special daca densitatea animalelor este mare sau daca detectarea este intarziata. Focarele pot perturba grav productia de animale, pot duce la embargouri din partea partenerilor comerciali si necesita resurse semnificative pentru a fi controlate. Pierderile economice directe si indirecte echivalente cu cateva miliarde de dolari americani nu sunt neobisnuite. Incepand cu anii 1990, au aparut mai multe focare in tari indemne de febra aftoasa. Unele, cum ar fi focarul 2001 din Regatul Unit, au fost devastatoare.

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

cursAM66
4984 Produse