• Nou
Marketing în sala de recepție/așteptare taxe membru asociat
search
  • Marketing în sala de recepție/așteptare taxe membru asociat

Marketing în sala de recepție/așteptare taxe membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Marketing în sala de recepție/așteptare - Acreditare CMVRO: EURONL0J-2016

Marketingul modern este o provocare. Inteligența artificială a dus marketingul dincolo de ce ne putem imagina. Și totul este la început. 

Prin acest cursă vă invităm să parcurgem împreună un alt univers. Unde totul devine posibil dacă avem instrumentele potrivite.

Unul din primele scopuri ale marketingului este să captezi atenția potențialilor clienți. Toți oamenii sunt clienți potențiali ai unui cabinet veterinar. Poate spuneți că doar cei cu animale de companie sunt clienți interesanți. Dacă încă nu ai copii, ești axat pe muncă și bani astăzi nu garantează nimeni că mâine nu ești cu copii de mană si un Golden Retriever Sau dacă ești afundat în programare nu devii invidios pe prietenul tău care are o pufoșeniei pe birou la videoconferință. Oamenii și animalele domestice au evoluat împreună de milioane de ani. Nu se va schimba nimic în viața noastră actuală și nici în viitorii 100 de ani.  Vom avea nevoie de animale pe lângă noi. Din diverse motive. 

Așadar trebuie să captați atenția tuturor oamenilor din zona dumneavoastră de interes dacă doriți să faceți marketing care să aibă și rezultate. Dar acest model de marketing este costisitor. Necesită foarte multe resurse și timp. Un cabinet mic sau mediu cum sunt majoritatea celor din România va reuși cu greu să facă acest tip de marketing. Este cel scris în cărți și reviste. Frumos, motivant și foarte științific pe alocuri. Dar inutil pentru un cabinet în formatul nostru.

Dar universul are grijă și de cei ca noi. Mai mici, dar inventivi și luptători. Există variante de marketing care nu presupun consumul de resurse uriașe, timp lung de aplicare și rezultate greoaie. Unul dintre ele este marketingul în sala de recepție.

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

4999 Produse