Protocoale veterinare pentru clinicile veterinare - discutii si modele  - taxă membru asociat
search
  • Protocoale veterinare pentru clinicile veterinare - discutii si modele  - taxă membru asociat

Protocoale veterinare pentru clinicile veterinare - discutii si modele - taxă membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

SUMAR:

Unul din ingredientele unei afaceri veterinare de succes sunt protocoale veterinare și implementarea acestora în cabinetele veterinare. Iată de ce am inițiat acest curs, pentru a veni în ajutorul practicienilor cu câteva modele care se pot implementa cu succes în orice cabinet veterinar din țară. Protocoalele setează standardele așteptate care trebuie urmate de membrii cabinetului. Personalul cabinetului trebuie să aibă o anumită formă de procedură formală dacă se dorește consecvență în îngrijirea clientului și tratamentul pacientului. Protocoalele trebuie să fie stabilite, înțelese și convenite de către toți membrii personalului și apoi, cel mai important dintre toate, urmate, dacă dorim să avem vreo speranță în a îmbunătăți activitatea cabinetului. Ceea ce este important este că toată lumea știe cum se fac lucrurile și le face în conformitate cu procesul verbal. Protocoalele pot fi simple sau complexe, cursul de față nu își propune să impună un anumit tip de procedură care să nu poată fi modificat, ci doar să ofere un punct de plecare pentru practicienii care doresc să implementeze astfel de protocoale în cabinetele lor.

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

curs ac 16
6963 Produse