Telemedicina in medicina veterinara - taxa membru asociat
search
  • Telemedicina in medicina veterinara - taxa membru asociat

Telemedicina in medicina veterinara - taxa membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

SUMAR:

Serviciile digitale pentru clienți sunt viitorul clinicilor veterinare?

Da, cu siguranță. Oricât vor exista oponenți în rândurile practicienilor sau a instituțiilor de reglementare, vitorul nu are decât o direcție. Înainte. Evoluția ne-a învățat să ne adaptăm și să supraviețuim sau nu. Cercetările realizate în SUA și Marea Britanie au arătat faptul că generația de „milenari” vor deține cu 38% mai multe animale de companie decât generația anterioară. Și tot aceste studii arată că peste 40% consideră telemedicina o opțiune extrem de importantă sau foarte importantă de luat în calcul pentru asigurarea sănătății animalelor de companie. Aceste numere sunt îngrijorătoare pentru medicina veterinară tradițională care, din păcate trebuie să se adapteze destul de repede.

Telemedicina, așa cum am spus va schimba definitiv modul în care realizați practica medicală. Ca orice schimbare va fi dificilă dar necesară. Este evoluția naturală, de combinare a serviciilor veterinare cu tehnologia, apoi de asistență din partea IA (inteligenta artificala) ca într-un final tehnologia și IA să înlocuiască munca umană brută. Nu știm când se va întâmpla dar cu siguranță se va întâmpla. Dacâ vâ gândiți că medicina veterinară nu va ajunge acolo vă spun doar că există roboți care curăță automat și tratează copitele la bovine, că există programe de IA de diagnostic la animale și încă multe altele. În urmă cu 500 de ani se credea că pământul este plat, mulți fiind convinși și astăzi. După 500 de ani noi ne plimbăm într-o stație spațială cu 25000 km/oră în spațiu și ne tragem cu roboțeii pe Marte. Sau mai bine vă amintesc că în 1969 vorbeați la telefoane cu fisă pe stradă, în 2006 vorbeați la carămizi portabile și astăzi în 2020 utilizați convorbiri video de oriunde ați fi și vă răspunde la telefon IA care discută cu dvs cum să vă setați singuri plățile și abonamentele la telefonie. Vi se pare mult 14 ani?

Nici nu știm dacă este bine sau rău sau nu știm ce vom face noi atunci. Dar acele vremuri nu sunt nici departe dar nici prea aproape deocamdată. Până atunci trebuie să vedem ce putem face noi aici și acum pentru a înțelege telemedicina și a găsi resursele necesare și capacitățile tehnice pentru a fructifica în avantajul nostru noile tehnologii.

Punctele de bază ale acestui efort sunt comune aproape oricărui program care încearcă să aducă schimbarea unei organizații. Mai mult decât orice, un medic de telemedicină trebuie să realizeze că în primul rând că este necesar să înțeleagă exact ce este temedicina, care sunt avantajele și dezavantajele, ce are nevoie să știe pentru abordarea unui astfel de program și apoi cum să introducă și gestioneze corect schimbarea organizației prin implementarea unui nou serviciu.

Să vedem de ce este nevoie pentru a reuși în implementarea programelor de telemedicină..

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

curs mm 51
6994 Produse