Management veterinar - politici de pret - taxa membru asociat
search
 • Management veterinar - politici de pret - taxa membru asociat

Management veterinar - politici de pret - taxa membru asociat

100,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

info_outline

Acest curs nu este inclus in pachetele promotionale. Achizitia se poate realiza doar separat, achizitionand acest curs aici.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Rezultate asteptate

In urma parcurgerii acestui curs ne asteptam ca dvs sa va dezvoltati urmatoarele abilitati:

 • sa aveti parghiile necesare pentru a creste profitul cabinetului dvs;
 • sa puteti analiza eficienta, eficacitatea programelor de preturi;
 • sa puteti realiza o politica de pret eficienta cu rezultate remarcabile.
 • sa analizati noi modalitati de stabilire a preturilor si a politicilor aferente

Scurta prezentare


 

“Nu putem rezolva problemele noastre folosind acelasi tip de gandire pe care l-am folosit atunci cand le-am creat.” Albert Einstein.

Acest curs nu prezinta un tipar care trebuie urmat sau care la finalul implementarii garanteaza un succes. Rolul cursului, ca de altfel rolul tuturor cursurilor noastre, este de a starni curiozitatea medicilor veterinari, de a prezenta aspecte mai putin abordate sau necunoscute din domeniul managementulu si marketingului. Abordarea noastra se bazeaza pe ani de experienta directa in domeniu, pe urmarirea indeaproape a practicilor veterinare dintre cele mai diversificate si din discutiile si sondajele periodice realizate in ultimii 10 ani. Cu toate acestea, nu suntem in masura sa stabilim ca acesta este adevarul. Marketingul si managementul evolueaza de la o ora la alta. Dar nu asa de mult incat sa fie contrazise teoriile, ci mai de graba are loc o slefuire si o remodelare prin adaugare de noi itemi. Astfel, aceste cursuri au rolul esential de a va ajuta sa vedeti altfel, sa analizati altfel si sa va deschideti unor noi idei. Poate nu veti aplica de maine ceea ce cititi in cursurile noastre. Dar informatiile sunt bine de analizat, de evaluat si de gandit la ele. Este perfect posibil sa aveti o idee mult mai buna si o aplicare total diferita, dar plecand de la o baza. Noi va oferim aceasta baza de analiza si evaluare a optiunilor. Dvs va revine rolul de a aplica asa cum credeti dvs ca este util si profitabil pentru dvs.

Proceduri disponibile

Pentru a avea acces la unele proceduri utile in stabilireaa preturilor este necesar sa parcurgeti acest curs si sa accesati linkul de mai jos pentru a intra pe forumul de discutii unde va fi necesar sa ne povestiti despre experienta dumneavoastra referitoare la politicile de pret intr-un cabinet veterinar. In timpul discutiilor veti primi exemple de proceduri pentru cabinet

Discutii & Analize

Pentru forum, discutii si analize accesati Comunitatea Veterinarul la urmatorul link:

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

 • # simplu;
 • # rapid;
 • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
 • # confirmarea platii se face instantaneu;
 • # se elibereaza factura fiscala imediat;
 • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
 • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

CM politici pret
7996 Produse