Biosecuritatea in fermele de porci
search
  • Biosecuritatea in fermele de porci

Biosecuritatea in fermele de porci - taxă membru asociat

50,00 lei
Cursul ONLINE poate fi parcurs pe www.cursuri.veterinarul.ro la finalul caruia, dupa sustinerea unui test se va elibera diploma cu 10 puncte in conformitate cu cerintele de acreditare CMVRo.
info_outline

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Acest curs se adreseaza medicilor veterinari care doresc sa isi reimprospateze informatiile privind biosecuritatea in ferme de suine dar si practicienilor care doresc sa isi dezvolte un limbaj profesional adecvat pentru a asigura la un nivel ridicat informarea si educarea proprietarilor de suine si a micilor fermieri de suine.

Focarele de boală pot avea un impact financiar sever asupra industriei de producție. Ele pot cauza dificultăți economice, pot conduce la diverse suferințe ale animalelor și pot avea un impact major asupra altor sectoare precum procesarea hranei și turismul. Acest articol subliniează principiile generale ale biosecurității destinate fermierilor și unităților mici de porci. Aceste măsuri de biosecuritate vor ajuta la prevenirea bolilor ce trebuie declarate obligatoriu, precum febra aftoasă, pesta porcină clasică și peste porcină africană. Adoptarea unei biosecurități bune va ajuta de asemenea la prevenirea introducerii bolii în unitate, protejând efectivul de riscurile infecțiilor noi.

Biosecuritatea este un set de măsuri practice elaborate pentru a reduce riscul introducerii, dezvoltării și răspândirii bolilor, a infecțiilor sau a infestațiilor către populația de animale și în interiorul acesteia. Nu există o soluție din categoria „o măsură se potrivește pentru toate” – biosecuritatea ar trebui adaptată riscurilor prezente.

Recomandare

error_outline

Efectuati plata utilizand

CARDUL BANCAR.

AVANTAJE:

  • # simplu;
  • # rapid;
  • # sigur (plati securizate 3D pe platforma Netopia - MobilPAY);
  • # confirmarea platii se face instantaneu;
  • # se elibereaza factura fiscala imediat;
  • # in contul dvs pe site puteti vedea toate tranzactiile, toate platile si toate facturile putand fi descarcate oricand;
  • # economisiti timp, drumuri la banca, neintelegeri, greutati in activarea contului dvs, etc.

Accesul la contul dvs este securizat si se realizeaza cu userul si parola primite la abonare.

Activarea contului de membru si accesul pe platformele Veterinarul se realizeaza dupa 24-48 ore de la confirmarea platii in ordinea primirii confirmarilor. La plata prin OP Bancar si la Curier, activarea conturilor se realizeaza dupa confirmarea intrarii banilor in conturile Asociatiei.

curs AM59
7981 Produse