2010 la Revista Veterinarul Stiinta si Practica - taxa membru asociat
search
  • 2010 la Revista Veterinarul Stiinta si Practica - taxa membru asociat

2010 la Revista Veterinarul Stiinta si Practica - taxa membru asociat

0,00 lei
Prin comanda speciala
Revista Veterinarul Stiinta si Practica pentru anul 2010 prin comanda speciala.
Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Revista este detinata exclusiv medicilor veterinari practicieni, cercetatori, studenti din Romania din cadrul Facultatilor de Medicina Veterinara. Articolele prezentate sunt scrise in in integralitate de medici veterinar romani. Noi suntem o organizatie nonprofit si scopul principal este sa oferim practicienilor un canal media specializat. Scopul Asociatiei Veterinarul este de a promova prin toate mijlocele medicii veterinari romani, a le consolida imaginea si ai ajuta in exercitarea profesiei. Mottoul nostru este:"suntem o revista independenta, non-profit, liberi sa informam si sa inovam fara compromisuri".

Date tehnice

Formatul revistei este A4 tip glossy, full color, cu o calitate buna a fotografiilor si a hartiei. Textele sunt in exclusivitate realizate de medici veterinari romani, practicieni. Paleta editoriala contine articole despre animale mici, animale mari, stiri si noutati pentru cabinetele medicale, interviul "Veterinar de Succes". Numarul de pagini minim este cuprins intre 44 - 52 pagini. In principiu numarul de editii anuale pentru revista tiparita este de 4. Aceste numere sunt conditionate de conditiile de editare, numarul de articole primite de la editori, conditii tehnice tipografie. Astfel ca pot exista situatii cand este necesar sa tiparim doua numere consecutiv cu un volum egal de informatii veterinare ca pentru 2 numere de revista.

Publicare

Revistele sunt publicate si sunt disponibile a fi citite online si pe pagina www.veterinarul.ro, accesul fiind restrictionati la abonatii. 

Livrare

ATENTIONARE: Livrarea se ve face la comanda speciala prin curier sau serviciile postale dupa ce luati legatura cu echipa veterinarul pentru a clarifica conditiile si costurile de tiparire si livrare. 
actualizat mai 2020
Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!
abonament 2010 SP
2000 Produse