2022 la Revista Veterinarul PET - taxa membru asociat
search
  • 2022 la Revista Veterinarul PET - taxa membru asociat

2022 la Revista Veterinarul PET - taxa membru asociat

130,00 lei

Abonament la Websiteul si Revista Veterinarul PET pentru medicii veterinari pentru anul 2022 acreditata cu 15 puncte CMVRO pentru anul 2022, in format ONLINE. Accesul este permis doar in anul 2022.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Revista este destinata exclusiv medicilor veterinari practicieni, cercetatorilor, studentilor din Romania din cadrul Facultatilor de Medicina Veterinara. 

Date tehnice

Formatul revistei este A4 tip glossy, full color, cu o calitate buna a fotografiilor. Textele sunt in exclusivitate realizate de medici veterinari romani, practicieni. Paleta editoriala contine articole despre medicina animalelor obisnuit de companie, caini, pisici, rozatoare, pasari, pesti, dihori, etc, precum si alte articole utile medicilor veterinari care practica in cabinete si clinici veterinare specializate pe animale mici sau care doresc sa isi imbogateasca paleta de servicii. Numarul de pagini minim este de 42 pagini. In principiu numarul de editii anuale pentru revista online este de 3 sau 4.

Publicare

Revistele se vor publica pe masura ce sunt editate pe pagina www.veterinarul.ro in format online. Accesul este permis doar abonatilor din anul curent. .

Livrare

Termenul de publicare ONLINE este variabil pentru fiecare numar. La publicarea ONLINE sunteti anuntati printr-un email despre evolutia abonamentului dvs.

Recomandare:

info_outline

Pentru a veni in ajutorul dvs va recomandam plata cu cardul bancar de pe acest website. Castigati timp pretios, nu aveti cheltuieli suplimentare, platile sunt securizate 3D iar confirmarea si eliberarea documentelor fiscale se realizeaza imediat in contul dvs. Factura si detaliile comenzilor pot fi vizualizate si descarcate oricand din contul dumneavoastra dupa ce va logati cu userul si parola pe site. Istoricul comenzilor si achizitiilor este oricand disponibil in contul dvs.

actualizat ianuarie 2022
Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!
2022P
4979 Produse