2021 la Revista Veterinarul BUSINESS - taxa membru asociat
search
  • 2021 la Revista Veterinarul BUSINESS - taxa membru asociat

2021 la Revista Veterinarul BUSINESS - taxa membru asociat

130,00 lei

ATENTIONARE SPECIALA: Pentru a comanda va rugam sa luati legatura telefonic cu Asociația la tel : 0733.969.091

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Revista este destinata exclusiv medicilor veterinari practicieni, cercetatorilor, studentilor din Romania din cadrul Facultatilor de Medicina Veterinara. 

Date tehnice

Formatul revistei este A4 tip glossy, full color, cu o calitate buna a fotografiilor. Textele sunt in exclusivitate realizate de medici veterinari romani, practicieni. Paleta editoriala contine articole despre marketing, management, promovare, relatii publice, politica de personal, social media, contabilitate si finante, interviuri, analize si rapoarte precum si alte articole utile medicilor veterinari administratori sau manageri de cabinete si clinici veterinare. Numarul de pagini minim este de 42 pagini. In principiu publicam anual 3 sau 4 editii pentru aceasta revista online.

Publicare

Revistele se vor publica pe masura ce sunt editate pe pagina www.veterinarul.ro in format online. Accesul este permis doar abonatilor din anul curent. 

Livrare

Termenul de publicare ONLINE este variabil pentru fiecare numar. La finalizarea publicarii ONLINE sunteti anuntati printr-un email despre evolutia abonamentului dvs.

Abonamentul pentru editia ONLINE este disponibil si accesibil exclusiv pentru medicii veterinari abonati din Romania. Nu se acceseaza editia online in afara Romaniei

Recomandare:

info_outline

Pentru a veni in ajutorul dvs va recomandam plata cu cardul bancar de pe acest website. Castigati timp pretios, nu aveti cheltuieli suplimentare, platile sunt securizate 3D iar confirmarea si eliberarea documentelor fiscale se realizeaza imediat in contul dvs. Factura si detaliile comenzilor pot fi vizualizate si descarcate oricand din contul dumneavoastra dupa ce va logati cu userul si parola pe site. Istoricul comenzilor si achizitiilor este oricand disponibil in contul dvs.

actualizat decembrie 2020
Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!
2021 B
2000 Produse