2022 la Revista Veterinarul FERMA - taxa membru asociat
search
  • 2022 la Revista Veterinarul FERMA - taxa membru asociat

2022 la Revista Veterinarul FERMA - taxa membru asociat

130,00 lei

Abonament la Websiteul si Revista Veterinarul FERMA pentru medicii veterinari pentru anul 2022 acreditata cu 15 puncte CMVRO pentru anul 2022, in format ONLINE. Accesul este permis doar in anul 2022.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Revista este destinata exclusiv medicilor veterinari practicieni, cercetatorilor, studentilor din Romania din cadrul Facultatilor de Medicina Veterinara. Articolele prezentate sunt scrise in integralitate de medici veterinar romani. Noi suntem o organizatie nonprofit si scopul principal este sa oferim practicienilor un canal media specializat. Scopul Asociatiei Veterinarul este de a promova prin toate mijloacele medicii veterinari romani, a le consolida imaginea si a-i ajuta in exercitarea profesiei. Motto-ul nostru este:"suntem o revista independenta, non-profit, liberi sa informam si sa inovam fara compromisuri".

Date tehnice

Formatul revistei este A4 tip glossy, full color, cu o calitate buna a fotografiilor. Textele sunt in exclusivitate realizate de medici veterinari romani, practicieni. Paleta editoriala contine articole despre medicina animalelor obisnuit de renta/ferma respectiv cabaline, bovine, suine, ovine, caprine, pasari, asini, pesti, rozatoare si animale de blana, albine, etc, precum si alte articole utile medicilor veterinari care practica in cabinete si clinici veterinare specializate pe animale de ferma/renta sau care doresc sa isi imbogateasca paleta de servicii.  In principiu numarul de editii anuale pentru revista online este de 3 sau 4. Aceste numere sunt conditionate de conditiile de editare si de numarul de articole primite de la editori.

Publicare

Revistele se vor publica pe masura ce sunt editate pe pagina www.veterinarul.ro in format online. Accesul este permis doar abonatilor din anul curent. La finalizarea publicarii ONLINE sunteti anuntati printr-un email despre evolutia abonamentului dvs.

Livrare

Termenul de publicare ONLINE este variabil pentru fiecare numar. 

Abonamentul pentru editia ONLINE este disponibil si accesibil exclusiv pentru Romania. Nu se acceseaza editia online in afara Romaniei

Recomandare:

info_outline

Pentru a veni in ajutorul dvs va recomandam plata cu cardul bancar de pe acest website. Castigati timp pretios, nu aveti cheltuieli suplimentare, platile sunt securizate 3D iar confirmarea si eliberarea documentelor fiscale se realizeaza imediat in contul dvs. Factura si detaliile comenzilor pot fi vizualizate si descarcate oricand din contul dumneavoastra dupa ce va logati cu userul si parola pe site. Istoricul comenzilor si achizitiilor este oricand disponibil in contul dvs.

actualizat ianuarie 2022
Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!
2022 F
4978 Produse