2022 la Revista Veterinarul Stiinta si Practica - taxa membru asociat
search
  • 2022 la Revista Veterinarul Stiinta si Practica - taxa membru asociat

2022 la Revista Veterinarul Stiinta si Practica - taxa membru asociat

175,00 lei

Abonament la Websiteul si Revista Veterinarul Stiinta si Practica pentru anul 2022 acreditata cu 15 puncte CMVRO pentru anul 2022, 4 numere de revista, in format glossy, 48 pagini inclusiv coperta, full color. Accesul pe website este permis doar pentru anul 2022.

Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Revista este detinata exclusiv medicilor veterinari practicieni, cercetatorilor, studentilor din Romania din cadrul Facultatilor de Medicina Veterinara. 

Date tehnice

Formatul revistei este A4 tip glossy, full color, cu o calitate buna a fotografiilor si a hartiei. Textele sunt in exclusivitate realizate de medici veterinari romani, practicieni. Paleta editoriala contine articole despre animale mici, animale mari, stiri si noutati pentru cabinetele medicale, interviul "Veterinar de Succes".  In principiu se editeaza 4 de editii anuale pentru revista tiparita. Din motive tehnice se pot tipari mai putin de 4 reviste/an, dar care pot contine mai multe pagini.

Publicare

Revistele se vor publica si online pe pagina www.veterinarul.ro. Accesul este permis abonatilor din anul curent. Tiparirea revistelor se face o singur data pentru toate numerele din anul curent. 

Livrare

Livrarea se face la termen, dupa tiparirea intregii serii, toate numerele livrate o data, intr-un singur colet. La expediere, abonati sunt anuntati prin email de starea abonamentului. Livrarea se ve face prin curier sau serviciile postale. 

ATENTIONARE SPECIALA: Abonamentul pentru editia tiparita se realizeaza exclusiv pentru Romania. Nu se expediaza editia tiparita in afara Romaniei. 

Recomandare:

info_outline

Pentru a veni in ajutorul dvs va recomandam plata cu cardul bancar de pe acest website. Castigati timp pretios, nu aveti cheltuieli suplimentare, platile sunt securizate 3D iar confirmarea si eliberarea documentelor fiscale se realizeaza imediat in contul dvs. Factura si detaliile comenzilor pot fi vizualizate si descarcate oricand din contul dumneavoastra dupa ce va logati cu userul si parola pe site. Istoricul comenzilor si achizitiilor este oricand disponibil in contul dvs.

actualizat ianuarie 2022
Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!
2022SP
4991 Produse