2020 la Revista Veterinarul FERMA - taxa membru asociat
search
  • 2020 la Revista Veterinarul FERMA - taxa membru asociat

2020 la Revista Veterinarul FERMA - taxa membru asociat

130,00 lei
Publicare online cu anunt pe email
ATENTIONARE SPECIALA: Pentru a comanda va rugam sa luati legatura telefonic cu Asociația la tel : 0733.969.091
Cantitate

  Integrare SPV

Editați datele de facturare cu atenție pentru Finanțe - SPV

  Raportare CMVRO

Activitățile de pregătire continua se raportează CMVRO

  Plăți securizate online

Utilizați plata cu CARDUL în siguranță cu Netopia - MobilPAY

  Politica de livrare

Activare cont și livrare conform termeni și condiții

  Confirmare achiziție

Facturare și confirmare - minim 24 ore de la confirmare plată -SPV

Revista este destinata exclusiv medicilor veterinari practicieni, cercetatorilor, studentilor din Romania din cadrul Facultatilor de Medicina Veterinara. Articolele prezentate sunt scrise in integralitate de medici veterinar romani. Noi suntem o organizatie nonprofit si scopul principal este sa oferim practicienilor un canal media specializat. Scopul Asociatiei Veterinarul este de a promova prin toate mijloacele medicii veterinari romani, a le consolida imaginea si a-i ajuta in exercitarea profesiei. Motto-ul nostru este:"suntem o revista independenta, non-profit, liberi sa informam si sa inovam fara compromisuri".

Date tehnice

Formatul revistei este A4 tip glossy, full color, cu o calitate buna a fotografiilor. Textele sunt in exclusivitate realizate de medici veterinari romani, practicieni. Paleta editoriala contine articole despre medicina animalelor obisnuit de renta/ferma respectiv cabaline, bovine, suine, ovine, caprine, pasari, asini, pesti, rozatoare si animale de blana, albine, etc, precum si alte articole utile medicilor veterinari care practica in cabinete si clinici veterinare specializate pe animale de ferma/renta sau care doresc sa isi imbogateasca paleta de servicii. Numarul de pagini minim este de 42 pagini. In principiu numarul de editii anuale pentru revista online este de 3 sau 4. Aceste numere sunt conditionate de conditiile de editare si de numarul de articole primite de la editori.

Publicare

Revistele se vor publica pe masura ce sunt editate pe pagina www.veterinarul.ro in format online. Accesul este permis doar abonatilor din anul curent. La finalizarea publicarii ONLINE sunteti anuntati printr-un email despre evolutia abonamentului dvs.

Livrare

Termenul de publicare ONLINE este variabil pentru fiecare numar. 

ATENTIONARE SPECIALA: Daca NU sunteti membru abonat al asociatiei sau nu aveti inca abonament la Revista Veterinarul Stiinta si Practica editia tiparita atunci puteti achizitiona pentru inceput Abonamentul 2020 la Revista Veterinarul Stiinta si Practica si apoi continuati achizitiile pentru a beneficia de promotiile oferite membrilor abonati deja activi.

Abonamentul pentru editia ONLINE este disponibil si accesibil exclusiv pentru Romania. Nu se acceseaza editia online in afara Romaniei

Recomandare:

info_outline

Pentru a veni in ajutorul dvs va recomandam plata cu cardul bancar de pe acest website. Castigati timp pretios, nu aveti cheltuieli suplimentare, platile sunt securizate 3D iar confirmarea si eliberarea documentelor fiscale se realizeaza imediat in contul dvs. Factura si detaliile comenzilor pot fi vizualizate si descarcate oricand din contul dumneavoastra dupa ce va logati cu userul si parola pe site. Istoricul comenzilor si achizitiilor este oricand disponibil in contul dvs.

actualizat decebrie 2020
Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!
abonament 2020 F
2000 Produse