Abonament 2020 la Revista Veterinarul FERMA

Abonament la Revista Veterinarul FERMA pentru medicii veterinari pentru anul 2020 acreditata cu 15 puncte CMVRO pentru anul 2020, in format ONLINE. Pentru membrii abonati la Revista Veterinarul Stiinta si Practica editia 2020 in format tiparit, abonamentul este 65 lei. 
account_circleTrimite unui prieten
Abonament 2020 la Revista Veterinarul FERMA

Abonament 2020 la Revista Veterinarul FERMA

Abonament la Revista Veterinarul FERMA pentru medicii veterinari pentru anul 2020 acreditata cu 15 puncte CMVRO pentru anul 2020, in format ONLINE. Pentru membrii abonati la Revista Veterinarul Stiinta si Practica editia 2020 in format tiparit, abonamentul este 65 lei. 

I accept privacy policy rules  

  Website & Plati Securizate

Website securizat SSL cPanel, Inc. Certification Authority & Plati securizate realizate de mobilPay

Revista este destinata exclusiv medicilor veterinari practicieni, cercetatorilor, studentilor din Romania din cadrul Facultatilor de Medicina Veterinara. Articolele prezentate sunt scrise in integralitate de medici veterinar romani. Noi suntem o organizatie nonprofit si scopul principal este sa oferim practicienilor un canal media specializat. Scopul Asociatiei Veterinarul este de a promova prin toate mijloacele medicii veterinari romani, a le consolida imaginea si a-i ajuta in exercitarea profesiei. Motto-ul nostru este:"suntem o revista independenta, non-profit, liberi sa informam si sa inovam fara compromisuri".

Atentionare!

Calitate de membru abonat la Revista Veterinarul Stiinta si Practica editia tiparita va permite sa obtineti avantaje considerabile la abonarea la celelalte reviste. Incercam astfel, cu ajutorul membrilor, sa editam o revista independenta, care sa reflecte corect si obiectiv realitatea medicala, practica si stiintifica a medicinii veterinare romanesti si a practicienilor din cadrul acesteia. 

Date tehnice

Formatul revistei este A4 tip glossy, full color, cu o calitate buna a fotografiilor. Textele sunt in exclusivitate realizate de medici veterinari romani, practicieni. Paleta editoriala contine articole despre medicina animalelor obisnuit de renta/ferma respectiv cabaline, bovine, suine, ovine, caprine, pasari, asini, pesti, rozatoare si animale de blana, albine, etc, precum si alte articole utile medicilor veterinari care practica in cabinete si clinici veterinare specializate pe animale de ferma/renta sau care doresc sa isi imbogateasca paleta de servicii. Numarul de pagini minim este de 42 pagini. In principiu numarul de editii anuale pentru revista online este de 3 sau 4. Aceste numere sunt conditionate de conditiile de editare si de numarul de articole primite de la editori.

Publicare

Revistele se vor publica pe masura ce sunt editate pe pagina www.veterinarul.ro in format online. Accesul este permis doar abonatilor din anul curent. La finalizarea publicarii ONLINE sunteti anuntati printr-un email despre evolutia abonamentului dvs.

Livrare

Termenul de publicare ONLINE este variabil pentru fiecare numar. 

NOTA: Daca sunteti deja membru abonat atunci este necesar sa va autentificati pe site, cu userul si parola dvs, pentru a accesa facilitatile la valorile stabilite pentru membri abonati si sa continuati procesul de achizitii.
ATENTIONARE SPECIALA: Daca NU sunteti membru abonat al asociatiei sau nu aveti inca abonament la Revista Veterinarul Stiinta si Practica editia tiparita atunci puteti achizitiona pentru inceput Abonamentul 2020 la Revista Veterinarul Stiinta si Practica si apoi continuati achizitiile pentru a beneficia de promotiile oferite membrilor abonati deja activi.

Abonamentul pentru editia ONLINE este disponibil si accesibil exclusiv pentru Romania. Nu se acceseaza editia online in afara Romaniei
actualizat mai 2020
Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!
abonament 2020 F

S-ar putea sa-ti placa