Abonament 2021 la Revista Veterinarul BUSINESS
search
  • Abonament 2021 la Revista Veterinarul BUSINESS

Abonament 2021 la Revista Veterinarul BUSINESS

130,00 lei

ATENTIONARE SPECIALA: Pentru a comanda va rugam sa luati legatura telefonic cu Asociația la tel : 0733.969.091

Cantitate

  Politica de securitate

Website securizat SSL cPanel, Inc. Certification Authority

  Politica de livrare

Livrare garantata online sau cu plată prin curier

  Plăți securizate online

Efectuați plata online utilizând cardul în condiții sigure cu mobilPAY

Revista este destinata exclusiv medicilor veterinari practicieni, cercetatorilor, studentilor din Romania din cadrul Facultatilor de Medicina Veterinara. 

Date tehnice

Formatul revistei este A4 tip glossy, full color, cu o calitate buna a fotografiilor. Textele sunt in exclusivitate realizate de medici veterinari romani, practicieni. Paleta editoriala contine articole despre marketing, management, promovare, relatii publice, politica de personal, social media, contabilitate si finante, interviuri, analize si rapoarte precum si alte articole utile medicilor veterinari administratori sau manageri de cabinete si clinici veterinare. Numarul de pagini minim este de 42 pagini. In principiu publicam anual 3 sau 4 editii pentru aceasta revista online.

Publicare

Revistele se vor publica pe masura ce sunt editate pe pagina www.veterinarul.ro in format online. Accesul este permis doar abonatilor din anul curent. 

Livrare

Termenul de publicare ONLINE este variabil pentru fiecare numar. La finalizarea publicarii ONLINE sunteti anuntati printr-un email despre evolutia abonamentului dvs.

Abonamentul pentru editia ONLINE este disponibil si accesibil exclusiv pentru medicii veterinari abonati din Romania. Nu se acceseaza editia online in afara Romaniei

Recomandare:

info_outline

Pentru a veni in ajutorul dvs va recomandam plata cu cardul bancar de pe acest website. Castigati timp pretios, nu aveti cheltuieli suplimentare, platile sunt securizate 3D iar confirmarea si eliberarea documentelor fiscale se realizeaza imediat in contul dvs. Factura si detaliile comenzilor pot fi vizualizate si descarcate oricand din contul dumneavoastra dupa ce va logati cu userul si parola pe site. Istoricul comenzilor si achizitiilor este oricand disponibil in contul dvs.

actualizat decembrie 2020
Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!
2021 B
2000 Produse