sigla%20veterinarul%20100%20.png

1. Livrarea

ATENTIONARE SPECIALA: 
Efectuarea operatiunilor de livrare se face dupa confirmarea platii de catre banca/curier ceea ce inseamna 4-5 zile lucratoare. Comisioanele si costurile platilor prin banca/curier sunt suportate de catre dvs.
RECOMANDARE: 
DACA DORITI CA TOTUL SA FUNCTIONEZE MAI REPEDE SI MAI USOR VA RECOMANDAM SA FACETI PLATILE ONLINE CU CARDUL BANCAR UTILIZAND MODALITATEA DE PLATA CU CARDUL DIN COSUL DVS DE ACHIZITIE. CONFIRMAREA SE FACE INSTANTANEU, NU SUNT COSTURI SUPLIMENTARE SI ESTE MULT MAI PRACTIC PENTRU A ECONIMISI TIMP. 

Dupa confirmarea platii de catre banca/curier livrarea se va realiza in cel mai scurt timp functie de tipul facilitatii achizitionate si modalitatea de plata si livrarea pe care ati ales-o prin completarea formularului.

Politica generala de livrare a Revistelor tiparite

Revistele tiparite, toate cele patru numere anuale, se livreaza o singura data, intr-un singur colet la adresa pe care ati mentionat-o la completarea formularului de abonare. Daca la data abonarii revistele au fost tiparite atunci livrarea se vace in maxim 4 zile lucratoare. Daca nu a fost efectuata tiparirea livrarea se va realiza in maxim 10 zile lucratoare de la data tiparirii. Cu acest colet vor fi expediate si Certificatele cu punctele in cadrul Programului de pregatire continua al CMVRO, in original. (Am ales aceasta modalitate pentru a nu fi nevoiti sa crestem costurile revistelor. Va multumim pentru intelegere)

Politica generala de livrare a facilitatilor online - Revistele online, Cursuri online sau alte facilitati online.

Toate facilitatile online se livreaza/pot fi accesate in maxim 1-2 zile dupa confirmarea platii. Acest timp este necesar pentru a va crea conturile pe platforma veterinarul.ro si a activa toate facilitatile, situatie care dureaza functie de numarul solicitarilor dar nu mai mult de 2 zile lucratoare.

Politica generala de livrare a Certificatelor cu punctele CMVRO.

Certificatele cu punctele in cadrul Programului de pregatire continua al CMVRO obtinute ca urmarea a utilizarii facilitatilor online vor fi trimise pe adresa de email pe care ati setat-o la abonare sau puteti sa le descarcati de pe platforma de cursuri, sectiunea Certificatele mele dupa ce ati indeplinit toate conditiile stipulate pentru parcurgerea si finalizarea cursului.

Daca doriti sa primiti acest tip de certificat in original atunci este necesar sa luati legatura cu redactia pentru a stabili conditiile si costurile suplimentare aferente livrarii.

Politica generala de livrare a facturilor

Facturile se emit exclusiv online si deci nu se trimit in original. Daca doriti factura sau comanda efectuata aceasta se elibereaza electronic si se poate printa din meniul "Contul meu" de pe acest website oricand doriti dupa confirmarea platii.

Dovada platii, chitanta, o constituie ordinul de plata vizat de banca sau ordinul de plata online in cazul platii prin transfer bancar sau documentele emise de mobilPay in cazul in care ati efectuat plata cu cardul, sau bonul de plata catre curier. 

ATENTIE: Livrarea se va face la adresa pe care ati notat-o in formularele de abonare. 

Veti fi anuntati din timp prin email si SMS cu data livrarii. Daca intre timp ati schimbat adresa unde doriti sa primiti revista va rugam sa va autentificati pe site si sa schimbati adresa de livrare sau sa ne anuntati pe adresa de email sau la telefonic.

Pentru orice alta livrare suplimentara sau greseli de redactare a adresei de livrare si retrimiterea coletului, costurile cu livrarea sunt suportate de abonat.

ATENTIE: De obicei curierii apeleaza telefonic persoana de la adresa de livrare pentru a confirma viitoarea livrare si a stabili detaliile livrarii.Daca nu se este gasita persoana la adresa de livrare sau nu se primeste coletul acesta se va intoarce la sediul Curierului din localitatea unde este depozitul judetean al firmei. Aici va stationa un timp de maxim 10 zile si va astepta sa fie ridicat de dumneavoastra. Daca nu ridicati coletul acesta se reintoarce la Asociatia Veterinarul costurile fiind transferate ulterior in contul dumneavoastra. La o noua abonare se vor adauga si costurile legate de returul coletului dumneavoastra fara a mai fi disponibila livrarea revistelor si a celorlalte documente din vechiul colet.

2. Livrarea "Livrare si plata la curier"

Incepand cu mai 2020 nu se mai fac livrari cu plata la curier. Platile se fac exclusiv utilizand cardul bancar prin mobilPay, transfer bancar prin internet banking sau ordin de plata prin Banca dvs.

Sunt posibile si alte modalitati de plata, oricare o doriti, dar pentru aceasta trebuie sa contactati echipa Veterinarul pentru a stabili de comun acord valoare si modul de realizare.

Echipa Veterinarul va multumeste pentru increderea acordata!